Jesenske barve in vonjave vabijo vse, še posebno pa ljubitelje dobre kuhinje, na Okuse Krasa.

Letošnje Okuse Krasa bodo zaznamovali praznični jedilniki, saj smo želeli slovesno obeležiti letošnjo 15. izvedbo te posrečene kulinarične pobude. V letošnjem letu smo tudi zaključili postopek za registracijo blagovne znamke Okusov Krasa na evropski ravni, da bi zaščitili to uspešno pobudo in okrepili prepoznavnost kraškega območja in kulinarike.

Vsako leto se po najboljših močeh trudimo pri organizaciji te zahtevne pobude in promociji kraških proizvodov, ne samo v gostilnah, pač pa tudi v drugih sodelujočih obratih. Lanski nastop na milanskem Expoju nas je še posebno počastil in nam obenem dal novega zagona, da smo si tudi letos zamislili odlične specialitete, s katerimi bomo razvajali naše goste.

Obiščite naše gostilne, pekarne in trgovine, kjer boste imeli na voljo poleg dovršeno pripravljenih menijev tudi kotiček kraških dobrot, kjer si boste lahko zagotovili darilni paket Okusov Krasa.

Prepustite se edinstvenemu kulinaričnemu doživetju Okusov Krasa.

 

Niko TenzeNiko Tenze


Predsednik Slovenskega deželnega gospodarskega združenja

 


Spletno stran so sofinansirali:
Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma Trgovinska zbornica iz Trsta - Camera di Commercio di Trieste Pokrajina Trst - Provincia di Trieste

Slovensko deželno gospodarsko združenje - Unione Economica Regionale Slovena
  Tel.: +39 040 67248 Fax.: +39 040 6724850 E-mail: info@sdgz.it - Privacy
  SDGZ - Slovensko Deželno Gospodarsko Združenje - Ul. Cicerone, 8 - 34133 Trst (TS) - D.št. 00972010326

ATTENZIONE! Questo sito utilizza i cookie e tecnologie simili.

Se non si modificano le impostazioni del browser, l'utente accetta. Dettagli

Capisco